tiistai 30. lokakuuta 2018

Onnittelut 1-vuotiaille Z-pennuille

30.10.2018 tuli Pienille Karkeakarvaisille Podengoille yksi vuosi täyteen.

Hip ... Huraa ja Onnea kaikille Z-pennuille!

Tämä neitokainen on HILLA Gladlystones Zesty Zelina, joka omistajansa mukaan on villein pentu joka heillä on koskaan ollut. Toisaalta ovat kuulema saaneet myös nauraa pikkuisen Hillan touhuille, eli on siitä iloakin ollut.

Tämä herra on LIEKKI Gladlystones Zeal Zorro, joka elää sovussa isompien koirakavereiden kanssa. Liekki on mm. kokeillut maastojuoksua ja uiminenkaan ei ole Liekille ihan vierasta. 
Tämä herra on sitten VILI Gladlystones Zig-Zag Zippo, joka elää välillä ihan sovussa pikkuisen koirakaverin kanssa. Kesällä Vili harrasti uintia


ZANYstä Gladlystones Zany Zephyr saimme myöskin kuulumisia, hyvin on Zany matkannut jo ulkomaillakin lentäen emäntänsä mukana.
Vuoteen on pennuilla omistajineen mahtunut monenlaisia asioita, niin iloja kuin suruja ja suuttumustakin välillä pikkuisen riiviön aiheuttaman mielipahan vuoksi. Toivotaan että tilanne helpottaa kun pennut kasvavat ja toivottavasti niiden päähän tulee hieman järkeä.

FIONAsta Gladlystones Zita Zonatasta emme ole kuulleet mitään, mutta toivomme että Fionalla ja perheellään on kaikki hyvin.

Kiitoksia teille kaikille pentujenne hyvästä hoidosta! Oikein mukavaa syksyn jatkoa! Pidetään yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti