tiistai 27. syyskuuta 2016

GladlyStones Erca Erwiga 18.10.2008 - 27.09.2016

GladlyStones Erca Erwiga
"Erca"
Syntynyt klo 18.02
paino 564g

18.10.2008 - 27.09.2016
polven murtuma, nivelvaivat

Tässä kuvin Ercan elämästä seitsemän viikon ajalta, jotka Erca viipyi meidän luonamme.
Lainaus Ercan omistajan kirjoituksesta 27.09.2016
"Erca lähti taivaalliselle niitylle kirmaamaan tänään. Polvi oli poikki ja nivelvaivat niin pahat ettei kannattanut enää pitkittää elämää. Olisi kohta täyttänyt 8 vuotta. Reipas pieni koirani jaksoi loppuun asti iloisena ja rohkeana ♥ Päivä on hyvin raskas enkä jaksa tehdä mitään"
Ercan emännän kirjoittama teksti Ercasta FB-sivuillaan
"Pieni tarina Ercasta: voin sanoa, että hän hoiti virkansa loppuun asti. Hänen tehtäviinsä kuului seuraneitinä oleminen sekä piha-alueen tiukka vartiointi ja hälytystehtävät. Meidän tielle on merkitty ajonopeus 30 km tunnissa ja jos joku ajoi vähänkin lujempaa hän teki siitä välittömän protestin kovaäänisesti haukkumalla ja hyppimällä aitaa vasten ja juoksemalla auton vieressä aidan viertä pitkin. Tämän tehtävän hän suoritti aina moitteettomasti vaikka isäntäväki olisi ollut sitä mieltä ettei olisi tarvinnut. Reviirin tarkastamisen hän suoritti joka päivä vähintään kolme kertaa satoi tai paistoi. Vaikka hän oli omassa aitauksessaan välillä, hän aina ilmoitti asiattomista autoista tai ihmisistä tontilla, myöskin naapurin tontilla. Seuraneitinä hän oli aina lähellä ja ilmoitti osallistumisensa äänekkäällä läähätyksellä sekä välillä seurasi televiosta samoja ohjelmia kuin me ja paijauksia ja silityksiä hän tuli itse hakemaan jollei niitä tarpeeksi usein annettu.
Virkansa hän siis hoiti loppuun asti, jalka oli poikki pari viikkoa, koska aluksi luulin niitä vain nivelvaivoiksi koska hän ei aristanut jalkaansa yhtään, antoi jopa leikata kyntensä, hän vain välillä klenkkasi tai nosti jalan ylös, vasta röntgen paljasti asian oikean tilan. Hän siis ulkona ollessaan vartioi edelleen reviirejä klenkaten, ajoi takaa liian lujaa ajavia autoja jos äidin silmä vain vältti ja haukkui asiattomat tontille tunkeilijat. Ja seurustelu sujui myös sekä Vili sai ihan rauhassa silitellä ja olla hänen lähellään, hän oli oma lempeä itsensä. Hän siis hoiti aina virkansa moitteettomasti ."


Kiitokset Ercan hyvästä hoidosta ja rakkaudesta mitä koira sai osakseen teiltä.
Rauhaisaa matkaa Ercalle sateenkaarisillalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti